Hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Táncos és akrobatikus showk, etióp tradicionális kávceremónia, változatos gyerekprogramok és beszélgetések várják a közönséget az Ethiopian Airlines Afrika színpadon!  2024. február 23-án 11:00-16:30 között szakmai közönség számára Ünnepélyes Megnyitót és Szakmai Programot szervezünk2022-ben 22 szervezet mutatkozott be 480 nm-en, tizennyolc afrikai ország képviseletében. Kiállítóink részben azok a non-profit szervezetek, amelyek különböző afrikai országokban nagyszerű, példamutató és fenntartható fejlesztési projekteket bonyolítanak, például Maliban, vagy a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Gyakornokokat és önkénteseket keresünk a 11. Afrika Expo Budapest lebonyolításához! A jelentkezéseket február 8-ig az alábbiak szerint várjuk. 
 Az Afrikáért Alapítvány egyike az első Afrikával foglalkozó non-profit szervezeteknek, immár 20 éve tevékenykedik a déli kontinensen, elsősorban a Kongói Demokratikus Köztársaságban. 
Afrika Expo: A 10. Hungary Helps Afrika Expo kiállítói katalógusában ez a mondat olvasható szervezetetekről: A Hungary Helps Programnak köszönhetően alapítványunk olyan mintaprojektet valósít meg Beninben, mely lehetővé teszi, hogy a kommunális műanyag hulladék ledarálásával és újrahasznosításával „műanyag téglák” készüljenek, melyek felhasználásával környezeti szemléletformáló oktatóközpontot építünk.

  Interjú a Blythswood Románia segélyszervezet munkatársaival- A Hungary Helps Program számára miért fontos Afrika?

- Azbej Tristan: Abban a legtöbben egyetértenek, hogy Afrika a jövő kontinense. Azonban szélsőségesen eltérő vélemények vannak azzal kapcsolatban, hogy mit hoz ez a jövő.A HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központ H Pavilonjának mintegy 10%-át afrikai standok foglalták el 2022. március 3-6 között, az Utazás Kiállítás keretében. 480 nm-en 18 afrikai ország mutatkozott be 22 olyan szervezet képviseletében, amelyek a Hungary Helps Program forrásaiból bonyolítanak fejlesztési projekteket Afrikában Tanzániától a Kongói Demokratikus Köztársaságig, Ugandától Szenegálig. A 10. Hungary Helps Afrika Expo megnyitotta kapuit, Afrika ismét a HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központba költözött! Az idén március 3. és 6. között, egy év kihagyás után újra megrendezik az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2022 kiállítást. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket – jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten, az MTI tudósítása szerint. 2022. február 25.-én 15:20-16:00 között Endresz Dóra és Gárdos Attila kérdezte Szilasi Ildikó a 10. Hungary Helps Afrika Expo Budapest rendezvényről.Tudjon meg többet kiállítóinkról! Egy év kihagyás után, igazodva az új trendekhez, és a 2022-es Utazás Kiállítás időpontjához, örömmel jelentjük, hogy a 10. Hungary Helps Afrika Expo Budapest 2022. március 3-6 kerül megrendezésre, szokásos módon az Utazás Kiállítás, a Járatlan Utakon Fesztivál és a Budapest Boat Show egyidejű rendezvényeként, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ H Pavilonjában!Sikeresen lezajlott a 9. Afrika Expo Budapest! Galériánkban további fotókat láthat a színpadi programokról,  és a standokrólAz UTAZÁS Kiállítás részeként az Afrika Expo egyre nagyobb területen mutatja be a kontinens színes, különleges világát. 20 afrikai ország, 34 kiállító, folyamatos műsor az Ethiopian Airlines Afrika színpadon, fergeteges dob pergés, virtuóz táncok egyenesen a csodák kontinenséről. Egzotikum,barátságos, tehetséges művészek színvonalas show műsora és az évszázados hagyományokat tolmácsoló kézművesek, érdekes előadások szórakoztatják az érdeklődőket, a gyerekeket pedig kézműveskedés várja. (Az Ethiopian Airlines Afrika színpad programja ide kattintva tölthető le.)
 A 9. Afrika Expo Ethiopian Airlines Afrika színpad programja itt olvasható! Az Ethiopian Airlines légitársasággal Afrika körül cikksorozatunkban most Namíbia mutatkozik be! 2020. február 28- március 1. között immár 9. alkalommal kerül megrendezésre az Afrika Expo és Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként! Látogasson ki a HUNGEXPO A Pavilonjába a 201A standra, az Afrika Expo területére, és ismerkedjen meg 20 afrikai országgal, 34 kiállító képviseletében!« 1 2 3 4 5 6 7 8 »